Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-29@07:05:59 GMT

۹۸ درصد احکام افزایش حقوق بازنشستگان اصفهان صادر شد

تاریخ انتشار: ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۷۹۰۵۴۸

۹۸ درصد احکام افزایش حقوق بازنشستگان اصفهان صادر شد

شهروز عبادی روز دوشنبه در گفت و گو با ایرنا با اشاره به افزایش ۲۵ درصدی حقوق بازنشستگان در سال جاری افزود: احکام افزایش حقوق سال جاری، بهمراه حقوق فروردین ماه صادر و پرداخت شد و تنها احکام تعداد کمی از بازنشستگان بالای ۹۰ سال صادر نشده که باید پس از احراز هویت توسط دستگاه‌های اجرایی، صادر شود.

وی با اشاره به اینکه میانگین حقوق بازنشستگان با توجه به متناسب سازی آن در سال گذشته، حدود ۹۰ درصد افزایش یافته است ادامه داد: صدور احکام ارتقای گروه بازنشستگانی که پیش از یکم فروردین سال ۹۶ بازنشسته شده بودند نیز در فروردین ماه سال جاری انجام شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته وی، فقط تعداد کمی از احکام ارتقای گروه بازنشستگان سال ۹۶ صادر نشده که بطور مکتوب به دستگاه‌های اجرایی اعلام شده و نهادهای مزبور باید احکام گروه‌های تشویقی این افراد را بصورت الکترونیکی به این صندوق ارسال کنند تا احکام آنها به مرور صادر شود.

مدیر صندوق بازنشستگی کشوری استان اصفهان اظهار داشت:۳۰ درصد احکام افزایش حقوق ایثارگران شامل جانبازان، آزادگان، خانواده شهدا و رزمندگان که مدارک آنها توسط دستگاه‌های اجرایی ارائه شده بود، صادر شد و معوقه افزایش‌ حقوق این افراد از یکم مهرماه ۹۹ محاسبه و پس از تامین اعتبار پرداخت خواهد شد.

وی خاطرنشان کرد:  همه خدمات صندوق بازنشستگی کشوری به بازنشستگان و موظفین، بدون مراجعه حضوری و از طریق درگاه خدمات الکترونیک این صندوق به نشانی sabasrm.ir ارائه خواهد شد.

عبادی بیان کرد: چاپ فیش حقوقی، چاپ حکم، صدور گواهی کسر از حقوق، حذف و اضافه بیمه تکمیل درمان و بیمه عمر و حادثه و ثبت نام وام ضروری و وام ازدواج، پنج خدمتی است که از هم‌اکنون در دفاتر پیشخوان به بازنشستگان و وظیفه‌بگیران کشوری ارائه می‌شود.

مدیر صندوق بازنشستگی کشوری استان اصفهان گفت: هشت خدمت دیگر شامل احراز هویت و ارائه مدارک صدور و تمدید کارت شناسایی، جمع‌آوری و ارسال مدارک هزینه‌های بیمه تکمیلی درمان، استعلام و ثبت‌نام بیمه عمر مکمل و پرداخت غرامت بیمه عمر مکمل و خدمات بیمه‌ای، خدمات مربوط به بورس، گردشگری، امداد خودرو و افزایش یا کاهش بیمه تکمیلی درمان و استعلام سابقه بیمه‌پردازی در صندوق بازنشستگی براساس کدملی ظرف ۲ ماه آینده در این دفاتر امکان‌پذیر خواهد شد.

وی با اشاره به هزینه‌های این نوع خدمات افزود: هزینه‌های خدمات مربوط به صندوق بازنشستگی در دفاتر پیشخوان براساس تعرفه‌های ابلاغ شده از سوی سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی تعیین می‌شود.

عبادی یادآور شد: بازنشستگان و وظیفه‌بگیران کشوری در صورت بروز هرگونه مشکل یا ارائه شکایت، انتقاد و پیشنهاد می‌توانند از طریق سامانه ۲۵۰۰ (۰۲۱) یا درگاه خدمات الکترونیک صندوق به نشانی sabasrm.ir در قسمت ثبت درخواست در بخش ارتباط با ذینفعان اقدام کنند.

هفت درصد از جمعیت بازنشستگان کشوری در استان اصفهان ساکن هستند.

اصفهان با ۱۱۵ هزار بازنشسته کشوری پس از تهران، دومین استان است که بیشترین بازنشسته کشوری را دارد، همچنین ۶۵ درصد بازنشستگان این استان را آقایان و ۳۵ درصد را بانوان تشکیل می‌دهند.

برچسب‌ها همسان سازی صندوق بازنشستگی کشوری اصفهان بازنشستگان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: همسان سازی صندوق بازنشستگی کشوری اصفهان همسان سازی صندوق بازنشستگی کشوری اصفهان بازنشستگان اخبار کنکور صندوق بازنشستگی کشوری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۷۹۰۵۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حجم سرمایه‌گذاری سه هلدینگ‌ وزارت تعاون در چهارمحال و بختیاری ۴۵۰۰ میلیارد تومان است

ایسنا/چهارمحال و بختیاری مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی چهارمحال و بختیاری گفت: در فاز نخست میزان توافقات و حجم سرمایه‌گذاری سه هلدینگ زیرمجموعه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی از جمله شستا، صندوق بازنشستگی کشوری و صندوق بیمه روستاییان و عشایر در استان ۴۵۰۰ میلیارد تومان است.

محسن مولوی امروز، هشتم اردیبهشت‌ماه در نشست هم‌اندیشی نمایندگان تشکل‌های کارگری و کارفرمایی با استاندار چهارمحال و بختیاری اظهار کرد: ورود شرکت‌ها و صندوق‌های سرمایه‌گذاری وابسته به وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی یکی از برنامه‌های راهبردی استان بوده که در طول این دو سال به عنوان برنامه‌های اصلی مدنظر قرار گرفته و پیگیری شده است، اکنون شاهد حضور صندوق بازنشستگی کشوری، شستا و صندوق بیمه روستاییان و عشایر در بحث سرمایه‌گذاری در سطح استان هستیم.

وی افزود: در فاز اول قرار شد صندوق بازنشستگی کشوری طرح‌های توسعه شرکت شیرخشک پگاه و تکمیل زنجیره مورد نیاز این شرکت در استان انجام شود و برخی از نیازهای سایر شرکت‌ها و صنایع لبنی وابسته به صندوق بازنشستگی نیز در چهارمحال و بختیاری انجام شود، لذا در فاز نخست عملیات اجرایی سه طرح توسعه‌ای در شرکت شیرخشک پگاه در حال انجام است.

مولوی با بیان اینکه دستور واگذاری کشتارگاه صنعتی جونقان از جهاد کشاورزی به وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی صادر شده که در شرف واگذاری است، بیان کرد: سرمایه‌گذار این طرح صندوق بازنشستگی کشوری مشخص شد، البته در کشتارگاه صنعتی جونقان دو اقدام باید توسط صندوق بازنشستگی کشوری انجام شود، ابتدا کشتارگاه صنعتی باید احیا و به ظرفیت اسمی خود برسد، یعنی به یک کشتارگاهی تبدیل شود که بتواند نیازهای اصلی استان و استان‌های مورد نیاز را تامین کند، در کنار احیای کشتارگاه قرار شد یکی از هلدینگ‌های وابسته به صندوق بازنشستگی کشوری مجموعه کشت و صنعت ۳۰۰۰ راسی با ۳۰۰۰ میلیارد تومان سرمایه‌گذاری را ایجاد کند.

مولوی ادامه داد: در کنار این مصوبه که عملیات اجرایی آن در سال جاری آغاز و به یک پیشرفت مطلوبی خواهد رسید، کشت و صنعت ۳۰۰۰ راسی دشت زرین توسط شستا انجام خواهد شد که حداقل حجم سرمایه‌گذاری۱۰۰۰ میلیارد تومان  است که در حال واگذاری زمین از جهاد کشاورزی به شستا هستیم و به محض واگذاری قطعی، عملیات اجرایی در دشت زرین آغاز می‌شود.

به گفته وی، میزان توافقات و حجم سرمایه‌گذاری در فاز نخست سرمایه‌گذاری هلدینگ‌های زیرمجموعه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در استان ۴۵۰۰ میلیارد تومان است.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی چهارمحال و بختیاری از چهار پروژه دیگر از جمله تصفیه روغن خوراکی، کارتن‌سازی جونقان، کشت و صنعت ۵۰۰۰ راسی و پالایشگاه سامان در بحث سرمایه‌گذاری وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی خبر داد و افزود: در پالایشگاه سامان قرار شد سرمایه‌گذاری توسط صندوق بازنشستگی کشوری، صندوق بیمه روستاییان و عشایر و بخش خصوصی به صورت مشارکت سه جانبه اتفاق بیفتد.

مولوی بیان کرد: امید است در فازهای بعدی بتوان سرمایه‌گذاری‌های خوبی در سطح استان اتفاق بیفتد، زیرا اعتقاد داریم سرمایه‌گذاری‌ها متناسب با زیست بوم اشتغال استان هستند و اغلب مشکلاتی که به دلیل ورود نکردن سرمایه‌گذار داخلی بوده می‌تواند از این طریق حل و فصل شود.

وی اضافه کرد: در دور دوم سفر مصوبه‌ای گرفته شد که در صورت نیاز به تامین منابع مالی و تا سقف ۲۰۰۰ میلیارد تومان از طریق شبکه بانکی به سرمایه‌گذاری‌های صندوق بازنشستگی کمک شود.

در این جلسه تشکل‌های کارگری و کارفرمایی نیز به مباحثی همچون نبود ساختمان مناسب برای انجام فعالیت‌های تشکل‌ها، لزوم دیده شدن بیش‌تر حوزه صنایع دستی، تهیه مصالح ساختمانی در بحث مسکن ملی از خارج از استان، سرمایه در گردش کارفرمایان، امنیت شغلی، معیشت و ایمنی کارگران، مباحث مالیاتی و بیمه‌ای کارفرمایان، افزایش هزینه پارکینگ برای کامیون داران در شهرکرد و اجرا نشدن درست قوانین پرداختند.

انتهای پیام
 

دیگر خبرها

  • افزایش ۴۰ درصدی تعرفه روانشناسی پاسخگو نیست/شرکت های بیمه‌ای به بحث پوشش خدمات روانشناسی ورود کنند
  • پرداخت خسارت درمان بازنشستگان تامین اجتماعی تا آخر سال ۱۴۰۲
  • بیش از ۷۰ درصد جمعیت کردستان از خدمات وزارت کار بهره‌مند هستند
  • حجم سرمایه‌گذاری سه هلدینگ‌ وزارت تعاون در چهارمحال و بختیاری ۴۵۰۰ میلیارد تومان است
  • ضرورت ساماندهی شرکت‌های تابعه و مولدسازی اموال صندوق بازنشستگی مس/دغدغه‌های‌ بازنشستگان عزیز باید رفع شود
  • جدول اضافه حقوق‌ بازنشستگان و مستمری بگیران تامین اجتماعی و لشکری و کشوری
  • ​بیمه شدگان تامین اجتماعی فورا بخوانند
  • جزئیات افزایش حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی / همسان‌سازی یا افزایش حقوق کدامیک مهم‌ترند؟
  • افزایش حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی در ۱۴۰۳ کی اعمال می‌شود؟
  • بهره مندی افراد کم توان خوزستان از خدمات صندوق بیماران خاص